Monday, April 2, 2012

AGAK BERSAWANG RASANYA :(

ASSALAMUALAIKUM SEMUA PEMBACA...
Terlebih dahulu, aku nak minta maaf pada korang semua sebab lama gile aku x UPDATE blog aku nie..mesti terlintas kat kotak pikiran korang kan..kenapa aku lama x UPDATE blog aku nie..honestly, aku terlalu BUSY dengan kerja aku..Sebenarnya, aku ada banyak cerita yang hendak dikongsikan bersama korang...banyak gile yang diceritakan..tapi MASA sememangnya selalu mencemburi kita..

Tapi, dengan kekuatan yang diberikan oleh-NYA, aku rasa aku ingin menulis semula kisah-kisah :-
1 - Apa aku rasa?
2 - Apa aku alami?
3 - Pengalaman aku?

Bila dah start menulis ni...rasa seronok tu datang semula, macam-macam idea kuar..semua nak diceritakan...hehehe, sabar-sabar...kang kalau citer semua..tak seronok lah pulak kan..aku akhiri dulu entry aku di sini..sampai kita jumpa lagi..tengah cari bahan untuk wat entry-entry yang lain..SALAM :)

2 comments:

  1. blog ni mcm style... :)

    ReplyDelete
  2. samala...my blog pon bersawang..huhu

    ReplyDelete